Manchester United 18.-20. september 2010

Manchester United, Old Trafford 2010

Manchester United 18.-20. september 2010

Jeg smiler stadigvæk :D

Så har vi været i Manchester igen. Denne gang for at se kampen imellem Manchester United og Liverpool.

I år ville vi igen have købt billetterne hos travel2football.dk, men sas billetterne var desværre for dyre, så det kunne ikke betale sig denne gang. Vi fandt en samlet pakkepris hos Spies Grupperejser. Det blev ialt 11.200 for både Gitte og mig.

Vi fløj til Manchester den 18. september om eftermiddagen og var på hotellet omkring kl 18. Renaissance Manchester City Centre Hotel som lå midt i centrum. Det var dejligt.. Meget tæt på gågaden.. Et eldorado for Gitte ;-) Lørdag aften ville vi have spist på The Oxe, hvor vi også spiste sidste år. Men der var desværre helt optaget, så vi fandt en restaurant som hed Bacchanalia. Super god mad.Kampen blev spillet søndag den 19. september kl 13.30 engelsk tid . Vi gik fra hotellet og ud til Old Trafford, godt og vel 6 km. Vi måtte naturligvis igen besøge Megastore souvenier-shoppen på Old Trafford. Igen en fed oplevelse. De 2 foregående kampe var til omkring ét 10 tal på 12-skalaen. Kampen her ligger vel på omkring 15-16 stykker... Super super super fed kamp.

Og endnu bedre stemning end tidligere. Det var tydeligt at det her var en stor kamp. 5 mål, et straffespark (godt nok til Liverpool), hvor der var kæmpe pibekoncert imod Gerrard, som skulle sparke.. Tænk dig.. 72.000 tilskuer som piber af dig.. Wouw. Man skal virkelig have psyken iorden.. Gerrard scorede dog.. United Førte 2-0, men så kom Liverpool op på 2-2, hvor United scorede sejrsmålet 7 minutter før tid ;-)