Manchester United 2.-5. oktober 2009

Manchester United, Old Trafford 2009

Manchester United 2.-5. oktober 2009

Så blev det tid igen... tid til at tage over og se Manchester United spille på Old Trafford...

Gitte ville heldigvis godt med. Det er jeg super glad for, så fik jeg set lidt mere af Manchester end jeg oprindelig ville have gjort.

Vi valgte at købe billetter til kamp og hotel igennem firmaet travel2football.dk og kan kun give dem vores bedste anbefalinger. Alt klappede. Billetterne til kampen imod Sunderland, modtog vi fra dem et par dage før, vi skulle afsted og de havde reserveret hotelværelse på Marriott Victoria & Albert, som ligger i Manchester. Super dejligt hotel med en stor og varieret morgenmads buffet. Selve flyrejsen skulle vi selv sørge for. Vi valgte at flyve direkte fra København til Manchester med SAS, så vi var fri for at mellemlande i London.

Kampbilletter og hotel kostede lige ud 6.000,- og flybilletter kostede 4.448,-, så turen kostede os 10.448,- og var alle pengene værd ;-)

Vi fløj til Manchester den 2. oktober om morgenen og var på hotellet omkring middagstid. Efter at have fået vores værelse, så gik vi ind til byen for at få lidt at spise. Vi gik på opdagelse i Arndahl, et kæmpe shopping center. Travede på kryds og tværs af byen og endte med at købe sandwich og cola med hjem på værelset til aftensmad.

Kampen blev spillet lørdag den 3. oktober kl 17.30 engelsk tid . Vi gik fra hotellet og ud til Old Trafford, godt og vel 5 km. Vi måtte naturligvis besøge Megastore souvenier-shoppen på Old Trafford. Den er en oplevelse for sig. Billetterne fra travel2football.dk gav os adgang til Club 500 Lounge, hvor vi fik udleveret kamp program og kunne sidde og nyde en øl før kampen og i pausen. Kampen endte 2-2 og var desværre ikke noget at råbe hurra for rent spillemæssigt. Manchester var på hælene igennem hele kampen og virkede som om de ikke rigtig gad at spille fodbold den dag. Det var selvfølgelig trist, men oplevelsen var alligevel det hele værd.. Igen at opleve tilskuerne, atmosfæren, tilskuerne osv osv...
Søndag slappede vi helt af og gik ind til byen. Manchester er delt i 6-8 bydele - og vi fik nok set omkring de 5 af dem. På hotellet havde vi spurgt efter en typisk engelsk pub med typisk engelsk mad. Vi blev anbefalet The Oxe på Liverpool Street, en anbefaling som vi gerne giver videre. Maden var god og der var en fed stemning.

Vi skulle først flyve hjem mandag aften, så vi brugte dagen på lidt mere sightseeing. Vi tog sporvognen ud til noget som hedder Salford Quays. Et helt nyt havneområde med flotte arkitektoniske bygninger. Super hyggeligt sted med en god stemning.