Aija i hundeskoven i Glostrup for første gang.

Aija i hundeskoven i Glostrup


Aija i hundeskoven for første gang
Vi har haft lidt problemer med Aija med, at hun laver udfald imod andre hunde. Hun virker bange og derfor gø'r meget kraftigt.

Søndag den 15. januar 2012 havde vi en meget positiv oplevelse. Vi har en lang snor på 20 meter, som vi nogen gange bruger på store grønne områder, hvor hun næsten løber løs pga. den lange snor. Der kom så en mand gående med sin hund, som han ikke havde styr på, som kom løbende hen imod os og Aija. Aija blev ikke gal, men kunne snuse til hunden og omvendt. Der kom et par bjæf, men det virkede mere som leg end alvorlig gø´en.

Derfor allierede vi os med min søster og hendes mand og deres hund Zapper. Vi mødtes ved hundeskoven i Glostrup på Oxbjergvej og tog i første omgang en tur med Zapper og Aija udenfor hundeskoven for at se om Zapper og Aija overhovedet ikke kunne. Zapper løb løs og Aija havde lang snor på. Det gik rigtig godt. Der kom et par 'legebjæf' en gang imellem og ellers så snusede de bare og løb lidt efter hinanden. Jeg blev så overbevist om at Aija godt kunne løbe løs indenfor hundeområdet (hvor hundene skal løbe uden snor) og det gik bare super godt.

Herunder er lidt billeder fra turen.

22. januar 2012

29. januar 2012
Igen i dag har vi været i hundeskoven. Skønt og fedt at se hundene nyde det. Aija har dog 3 gange i dag sat skænderi/slagsmål igang... Det var naturligvis ikke så godt..